Συστατικά:
- 1/4 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (34γρ)
- 1/4κ.γλ μπεικινγκ παουντερ
- 2κ.σ μέλι (40γρ)
- 2κ.σ γάλα φυτικό χωρίς ζάχαρη
- 1κ.γλ λάδι καρύδας ή ηλιέλαιο
- 1/4κ.γλ κανέλα
Οδηγίες:
- Λαδώνουμε ελαφρώς μια κούπα
- Προσθέτουμε τα υλικά μέχρι να σχηματίσουμε μία ζύμη πυκνή όχι στεγνή (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα ακόμη)
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και βάζουμε στα μικροκύματα και 1 λεπτό και 15’’