Συστατικά:
- 100γρ δημητριακά εμπλουτισμένα με Σίδηρο
- 100γρ αποξηρ. δαμάσκηνα
- 100γρ αποξηρ. βερίκοκα
- 25γρ σταφίδες
- 50γρ κάσιους
- 50γρ μέλι
- 50γρ αμυγδαλοβούτυρο
- 1/2 κ.γ κανέλα
Οδηγίες:
- Βάζουμε στο μίξερ τα αποξηραμένα φρούτα μέχρι να πάρουμε μία μάζα που μοιάζει με άψητη ζύμη
- Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας τα δημητριακά.
- Βάζουμε το μέλι με το αμυγδαλοβούτυρο σε ένα μπολάκι και ζεσταίνουμε για λίγο στα μικροκύματα μέχρι να πάρουμε μία λεία υφή
- Στο μπολ με τα δημητριακά προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς, την κανέλα και το μείγμα μέλι-αμυγδαλοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας
- Στρώνουμε σε ένα ταψάκι λαδόκολλα, απλώνουμε το μείγμα μας ομοιόμορφα και βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να σφίξει
- Μοιράζουμε σε 8-10 μπάρες