Συστατικά:
Για το overnight oats
- 30γρ βρώμη
- 80ml γάλα αμυγδάλου Alpro χωρίς ζάχαρη
- 100γρ γιαούρτι 2%
- Λίγη υγρή στέβια
Για την στρώση με την «καραμέλα»
- 10γρ φιστικοβούτυρο
- 1 βασιλικό χουρμά, τον πολτοποιούμε αφού τον έχουμε μουλιάσει ~10’
Για την επικάλυψη
- 10γρ σταγόνες κουβερτούρας (τις λιώνουμε στα μικροκύματα)
Topping:
- 3-4 αλατισμένα φιστίκια (peanuts)
Οδηγίες:
- Ανακατεύουμε τα υλικά για το overnight oats και τα βάζουμε σε ένα βαζάκι.
- Προσθέτουμε από πάνω 10γρ φιστικοβούτυρο
- Από πάνω απλώνουμε την πάστα με τον αλεσμένο χουρμά
- Από πάνω περιχύνουμε την σοκολάτα
- Αφήνουμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα
- Σερβίρουμε με τα φιστίκια