Vegan cottage cheese

Υλικά για περίπου 250γρ vegan cottage cheese

  • 30γρ κάσιους (2κ.σούπας)
  • 200γρ μαλακό τόφου
  • 3κ.σ διατροφική μαγιά
  • 1κ.γλ χυμό λεμονιού
  • 2κ.σ γιαούρτι σόγιας
  • 1κ.γλ μηλόξυδο
  • Αλάτι & πιπέρι

 

Οδηγίες:

  1. Μουλιάζουμε τα κάσιους σε ζεστό νερό για 1 ώρα
  2. Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας ή ένα πιρούνι το τόφου σαν σκραμπλ
  3. Βάζουμε στο μούλτι τα κάσιους που έχουμε μουλιάσει με όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του τόφου)
  4. Προσθέτουμε το μείγμα στο μπολ με το τόφου και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  5. Αποθηκεύουμε σε γυάλινο μπολάκι στο ψυγείο
Skip to content