Υλικά για περίπου 250γρ vegan cottage cheese
- 30γρ κάσιους (2κ.σούπας)
- 200γρ μαλακό τόφου
- 3κ.σ διατροφική μαγιά
- 1κ.γλ χυμό λεμονιού
- 2κ.σ γιαούρτι σόγιας
- 1κ.γλ μηλόξυδο
- Αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
- Μουλιάζουμε τα κάσιους σε ζεστό νερό για 1 ώρα
- Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας ή ένα πιρούνι το τόφου σαν σκραμπλ
- Βάζουμε στο μούλτι τα κάσιους που έχουμε μουλιάσει με όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του τόφου)
- Προσθέτουμε το μείγμα στο μπολ με το τόφου και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
- Αποθηκεύουμε σε γυάλινο μπολάκι στο ψυγείο