Συστατικά:
- 1 αυγό + 2 ασπράδια
- 1κ.γλυκού μέλι
- 2-3κ.σούπας γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
- 1/2κ.γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- Κανέλα
- 1κ.γλυκού λάδι καρύδας (ή ότι λάδι έχετε) για το αντικολλητικό
Οδηγίες:
- Χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) σε ένα μπολ
- Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει
- Προσθέτουμε το 1κ.γλυκού λάδι
- Ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε για μερικά λεπτά και από τις δύο πλευρές
Σερβίρουμε με:
- 1/2 γιαούρτι 0%
- 1κ.γλυκού μέλι ή μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
- 1 φρούτο