Γλυκιά Ομελέτα

Συστατικά:

  • 1 αυγό + 2 ασπράδια
  • 1κ.γλυκού μέλι
  • 2-3κ.σούπας γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
  • 1/2κ.γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • Κανέλα 
  • 1κ.γλυκού λάδι καρύδας (ή ότι λάδι έχετε) για το αντικολλητικό

 

Οδηγίες:

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) σε ένα μπολ
  2. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει
  3. Προσθέτουμε το 1κ.γλυκού λάδι
  4. Ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε για μερικά λεπτά και από τις δύο πλευρές

 

Σερβίρουμε με:

  • 1/2 γιαούρτι 0%
  • 1κ.γλυκού μέλι ή μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη 
  • 1 φρούτο
Skip to content