Συστατικά:
- 3 αυγά
- 300ml γάλα εβαπορέ light
- 1κ.σ υγρή στέβια
- 1κ.σ εκχύλισμα βανίλιας
- 90γρ σκόνη κακάο
- 50γρ αλεύρι αμυγδάλου
- 1κ.γλ baking powder
- 1/4κ.γλ αλάτι
Οδηγίες:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160oC
- Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, την βανίλια και την στέβια. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κακάο, το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι και το baking powder
- Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα στρόγγυλο πυρεξάκι
- Ψήνουμε για 15’. Στην συνέχεια σκεπάζουμε λίγο τις άκρες με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10’ (το κέντρο θέλουμε να είναι ελαφρώς ρευστό αλλά όχι τελείως υγρό)
- Αφήνουμε 2 ώρες να κρυώσει και κόβουμε σε 8-10 κομμάτια