Συστατικά:
Στερεά υλικά:
- 1 φλιτζ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 φλιτζ. βρώμη
- 2κ.γλ κανέλα
- 1/2κ.γλ baking soda
- 1/4κ.γλ αλάτι
- 60γρ σταγόνες κουβερτούρας
Υγρά υλικά:
- 1/2 φλιτζ. πουρέ κολοκύθας (εγώ πήρα έτοιμα κομματάκια μαγειρεμένα στον ατμό και απλά τα πολτοποίησα στο μουλτι)
- 1/2 φλιτζ. λάδι καρύδας (ή ηλιέλαιο)
- 1/2 φλιτζ. μέλι
- 2 αυγά (χτυπημένα)
- 1κ.γλ εκχύλισμα βανίλιας
Οδηγίες:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα στερεά υλικά και σε ένα άλλο μπολ τα υγρά υλικά.
- Προσθέτουμε τα στερεά υλικά στα υγρά, ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν και στη συνέχεια προσθέτουμε τα τσιπς σοκολάτας
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 20 x 20 και ψήνουμε για περίπου 16-18’